”NORDIC TASTING MENU FOR THE SKIN”

Niki Newd on lanseerannut uniikin hoitolakonseptin kauneushoitoloille ja kylpylöille - ”Nordic tasting menu for the skin”. Niki Newd kasvo- ja vartalohoidot ovat holistisia hoitoja, joissa hemmotellaan ihoa, mieltä ja aisteja täydellisellä luonnollisuudella, tuoreudella, ravintorikkaudella ja terapeutin ammattitaidolla.
Kullekin hoitolalle ja spa:lle kustomoidaan hemmotteleva menu Niki Newdin kuluttaja- sekä ammattikäyttöön tarkoitetuista tuorekosmetiikkatuotteista. Pystymmekin vastaamaan täydellisesti asiakkaiden tarpeeseen saada todella luonnollisia hoitoja, joissa tuloksista ei tarvitse tinkiä.

Spa by Niki Newd

MITEN HOITOMME EROAA PERINTEISISTÄ SPA:N TAI KOSMETOLOGIN TARJOAMISTA HOIDOISTA?

Niki Newdin ammattilaishoidoissa käytettävien tuotteiden tuoreus ja luonnollisuus on viety mahdollisimman pitkälle verrattuna perinteisiin hoitoihin. Osa Niki Newd -hoitojen elementeistä valmistetaankin hoidon aikana tai juuri ennen hoitoa. Lisäksi hoidoissa käytettävät tuotteet toimitetaan hoitolaan tilauksesta ainutlaatuisen tuoreuden ja tehokkuuden takaamiseksi.

Hoitojen tuoksumaailma on mieto ja herkullinen, ja tuotteiden koostumukset ovat pehmeitä, hellävaraisia ja aitoja. Tuotteet rakentuvatkin huippuraaka-aineiden sekoituksista ja niistä huokuu poikkeuksellinen tuoreus ja luonnonmukaisuus.

Hoidot ovat hyvin ainutlaatuisia myös siksi, että niihin ei lisätä mitään lisäaineita tai tuoksuja. Olemmekin saaneet paljon kiitosta siitä, että hoitomme ovat sopineet hyvin tuoksuherkillekin asiakkaille.

Spa by Niki Newd

MISSÄ PIILEE HOITOJEMME SALAISUUS?

Kuten ravinnossakin, hoitojemme tehokkuus perustuu tuoreuteen ja ravintorikkauteen. Olemme pyrkineet rakentamaan tuotteemme ja hoitomme siten, että ihosi saa täydellisen kattauksen ihoa hoitavia ravintoaineita, joiden teho ja hoitavuus on tieteellisesti todistettu. Ja mikä tärkeintä, hoidon tekee ammattilainen juuri sinun ihosi tarpeiden mukaan.

HAETKO IHOLLESI LUONNOLLISTA HEHKUA, KIRKKAUTTA JA IKÄÄNTYMISTÄ HIDASTAVIA TEKIJÖITÄ (ANTI-AGE)?

Jos vastauksesi on kyllä, olet Gourmet ystävämme ja suosittelemme, että varaat itsellesi ajan Niki Newd -hoitoon, jossa yhteistyökumppanimme hemmottelee sinua ammattitaitoisesti tuotteillamme. Voit myös tutustua heidän hoitoloissaan tuotteisiimme ja keskustella tuotevalinnoista ammattilaisen kanssa.

KUOPIO-FINLAND 

SPA UNIQUE

Tulliportinkatu 2a,
70100, Kuopio
Varaukset. +358 44 5778957 tai täältä..

 

HELSINKI-FINLAND

SAM&SALLY'S

Niki Newd 35min facial before makeup
Tehtaankatu 16
00140 Helsinki
Open: Tue- Fri 10-18 & Sat 10-17
Reservations tel. +358 9661101

TURKU - FINLAND
Beauty Salon
Pieni Kauneushuone
Niki  Newd  x  Pieni Kauneushuone
Facial  Treatment  (60min & 75min)
Selected retail collection of ready-to-go products.
Pieni Kauneushuone
Humalistonkatu 14

LOPPI - FINLAND

Heidin Kauneushuone
SKY-kosmetologi Heidi Mäkelä
Kasvohoidot 45min ja 75min

Heidin Kauneushuone

Jokiniementie 10, 12700 LOPPI

Reservations: Tel.+358 44 330 3115 or Varaa aika Heidin kauneushuone

TAMPERE 

SANDEI DAY SPA

Hatanpään valtatie 6 a 1,
33100 Tampere
Tel.+358406358030
Reservations: https://www.sandei.fi/sandei/

Niki Newd kasvohoidot Sandei Spassa Tampereella

SINGAPORE
Beauty Salon
EVOKE BEAUTY
Capital Tower
168 Robinson Road, 09-09
Singapore
Reservations:Tel.+6585870904