TUOREPURISTETTU APPELSIINIMEHU VAI MEHUTIIVISTE?

Me uskomme, että terveellisen ruoan ja ravitsemuksen periaatteita tulisi noudattaa myös ihonhoidossa. Kun ajattelet gourmet-illallisen valmistamista, millaisia raaka-aineita valitsisit? Parhaita tietenkin.

SYÖTÄVÄT RAAKA-AINEET & TIEDE

Ja niin teemme mekin. Suosimme tuotteissamme elintarvikelaatuisia (syötäviä) raaka-aineita kosmetiikkalaatuisten sijaan. Valitsemme luonnonmukaisesti ja hellävaraisesti tuotettuja raaka-aineita, kuten premium -luokan kylmäpuristettuja öljyjä.

Esimerkkinä oliiviöljymme, jotka tulevat pieniltä italialaisilta luomutiloilta, joissa oliivit puristetaan syys–lokakuussa varmistaen näin korkean antioksidanttipitoisuuden ja matalahappoisuuden. Vertailun vuoksi todettakoon, että kosmetiikkalaatuista luomuoliiviöljyä ei sen sijaan voi enää käyttää ravinnoksi.

Suunnitellessamme uusia tuotteita pohdimme aina ensimmäisenä sitä, miten voisimme monipuolistaa ja rikastaa ihollemme tarjoamaamme ravintokokonaisuutta. Sen lisäksi, että suosimme elintarvikelaatuisia raaka-aineita, pidämme huolen siitä, että käyttämiemme raaka-aineiden positiivinen vaikutus ihonhoidossa on myös tieteellisesti todistettu. Jokainen raaka-aineemme on siis pieteetillä tutkittu ja huolella valittu

Blog post Niki Newd

EI MASSATUOTANTOA JA PITKIÄ VARASTOINTIAIKOJA

Sen lisäksi, että valmistamme ravintorikkaudeltaan poikkeuksellisia tuotteita, haluamme mennä vielä askeleen pidemmälle – me kutsumme tätä askelta tuoreudeksi.

Jos kerta rakastamme tuoretta, puhdasta ja ravintorikasta ruokaa, niin miksi ihomme ansaitsisi jotain vähemmän? Olemme alusta lähtien valmistaneet kaikki tuotteemme käsityönä pienissä erissä vaalien tuotteidemme tuoreutta. Massatuotanto ja pitkät varastointiajat eivät ole meidän juttumme. Tällä hetkellä kaikkia tuotteitamme valmistetaan Espoon laboratoriossamme uusi erä vähintään kerran kuukaudessa. Valmistamalla tuoreita tuotteita pystymme hyödyntämään ja säilyttämään ravintoaineiden parhaimman luonnollisen tehokkuuden.

Olemme ylpeitä siitä, että valmistamme tuotteita kysynnän mukaan. Toimimalla näin voimme vaalia kallisarvoisen maapallomme resursseja ja minimoida mahdollisten ylijäämätuotteiden määrää. Lähetämme tilaamasi tuotteet sinulle noin 1-1,5 viikon sisällä tilauksen tekemisestä.

Haluamme tarjota vain parasta – “bon appétit”!

Blog post Niki Newd

Ihonhoitomenumme

" Edelleenkin jokaisen juuri valmistetun ihonhoitotuotteemme tuoreus saa aikaan lämpimän kiitollisuuden ja syvän hyvänolon tunteen. Toivonkin pystyväni välittämään sen myös sinulle"

Kirsi Kaukonen- Niki Newd Perustaja